Agenda

Goudse Business ClubProeven en genieten in het historische Gouwe Havenkwartier

Dinsdag 2 april zijn we te gast in het historische Havenkwartier van Gouda. De avond wordt georganiseerd door 4 ondernemers uit dit gebied.

De avond start met inloop vanaf 17 uur in Galerie de Hollandsche Maagd.
Samen met Sarinah Clauwens van Pandora’s Bottle ontvangt Anita Gaasbeek je in haar galerie aan de Oosthaven 28. Onder het genot van een glas wijn van Pandora’s Bottle met versnaperingen is er gelegenheid om de expositie “Dieren” te bekijken, ook het atelier van Anita Gaasbeek achter de galerie is open.

Na deze ontvangst lopen we 4 deuren verder en worden we door André Hemerik van restaurant Buiten verwelkomd in Sociëteit De Réunie op Oosthaven 17.

Als je interesse hebt in (wonen in) panden in de historische binnenstad dan kan Mirna Bredt van Alpha Makelaardij je daar meer over vertellen.

Je kunt verder borrelen/netwerken aan de bar van de Sociëteit (drankjes eigen rekening) maar je kunt ook gratis een mini (culinair) stilleven schilderen met acrylverf op paneel. Er zijn aansprekende onderwerpen en Anita Gaasbeek helpt je om er een klein schilderij van te maken. Aansluitend kun je (voor 25 euro) genieten van een twee gangendiner bereid door André Hemerik.

Aanmelden is noodzakelijk, geef hierbij ook aan of je wel/niet blijft eten. Doe dit via info@degoudsebusinessclub.nl

SAVE THE DATE!

dinsdag 7 mei: ALV en de grote wijnquiz bij Pandora’s Bottle

Pin It on Pinterest

Share This