Bieren Bij Bunnik

Dinsdag 3 december zijn we te gast bij Bunnik’s Bierbrouwerij, waarbij het ambachtelijk, met passie gebrouwen bier een hedendaagse vertaling is van de rijke Goudse bierbrouwtraditie. Dit kunnen we natuurlijk ook zelf ervaren tijdens een proeverij van vijf Bunnik Biertjes. Ook kunnen we meer leren over het brouwproces tijdens de rondleiding door de bierbrouwerij.

Bunniks Bierbrouwerij brouwt bieren op basis van verschillende hoofdthema’s, de wat gangbare BasisBieren, de moment-specifieke BelevingsBieren, de aparte BontBieren en een paar private labels voor derden.

Adres
Nieuwe Gouwe Westzijde 4A, 2802AN Gouda

Agenda
17:00 uur inloop
18:00 uur welkom en zeepkist (Persgroep)
18:30 start rondleidingen en bierproeverij
21:00 afronding

Let op:
1. Bij Bunnik’s Bierbrouwerij is maximaal parkeerplek voor 14 auto’s. Gezien het karakter van de avond, verzoeken we u zoveel mogelijk met de fiets te komen.
2. Daarnaast is het een bijeenkomst in een Bierbrouwerij, waar de temperaturen op zijn aangepast. Zorg dus dat u voldoende warm bent gekleed.

De avond wordt ondersteund met hapjes en aanvullende drankjes. Voor deze bierenavond vragen we een bijdrage aan de leden van €6,50,-.

Aanmelden voor deze avond kan via info@degoudsebusinessclub.nl

SAVE THE DATE!
Schrijf 7 januari 2020 alvast op in uw agenda. Het is dan tijd voor de nieuwjaarsbijeenkomst! Invulling en locatie van deze avond volgt.

Pin It on Pinterest

Share This