We lopen met de ondernemers, loop je mee?

Op 21 en 22 juni 2019 vindt de eerste Samenloop voor Hoop Groene hart plaats. De SamenLoop voor Hoop is een uniek evenement van KWF Kankerbestrijding waarbij de deelnemers 24 uur lang stilstaan bij kanker en het leven vieren. Met de SamenLoop wordt geld ingezameld, steek je (ex)kankerpatiënten een hart onder de riem en is er aandacht voor en informatie over uiteenlopende aspecten van kanker.

De wandelestafette duurt 24 uur en wordt lokaal door vrijwilligers georganiseerd. De totale opbrengst van de SamenLoop voor Hoop komt ten goede aan het wetenschappelijk kankeronderzoek dat KWF financiert.

 De SamenLoop is geen wedstrijd maar een continue wandeling waarbij de teamleden elkaar afwisselen. Er loopt altijd minstens één teamlid: als symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

 Team 7 ‘De Goudse Businessclub’

Tijdens de SamenLoop voor Hoop wandelt ons team van de Goudse Businessclub met zovéél mogelijk deelnemers, gedurende 24 uur, rondjes op het Sluisjeseiland in Gouda. Als deelnemer betaal je €15,- inschrijfgeld p.p. en is ons streven dat elke loper, voorafgaand aan het evenement zelf een bedrag van €250,- inzamelt. Daarnaast verdubbelt het GBC bestuur bij iedere inschrijving het inschrijfgeld en voegt dit toe aan ons streefbedrag.

 Wat kun je verwachten?

Op het Sluisjeseiland staan op 21 en 22 juni 2019 kramen van de teams. Als Goudse Businessclub beschikken wij ook over een kraam, waarin we activiteiten kunnen organiseren of producten kunnen verkopen die geld opleveren en ten goede komen aan ons streefbedrag. Ook zijn er optredens van lokale artiesten, bandjes en zijn er kinderactiviteiten. De activiteiten verhogen de opbrengst van het team en dragen bij aan de feestelijke sfeer.

 De SamenLoop kent drie belangrijke, gezamenlijke momenten:

  1. de Openingsceremonie,
  2. de Kaarsenceremonie en
  3. de Sluitingsceremonie.

De Ereronde is de inspirerende start tijdens de Openingsceremonie van het evenement. Onder aanmoediging van familie en vrienden lopen (ex-)kankerpatiënten de eerste ronde op het parcours. Deze survivors zijn de eregasten van het evenement.

Meedoen als loper?

Ben je enthousiast geworden en wil je als loper meelopen in het team van de Goudse Businessclub? Meld je dan hieronder aan als loper. Geef bij het aanmelden in het vak ‘’opmerkingen’’ aan, hoeveel uur je wilt lopen en wanneer (middag, avond, nacht of morgen) én je kledingmaat.

LET OP: GBC REGELT DE T-SHIRTS ZELF. VUL BIJ HET AANMELDEN IN DAT JE GÉÉN T-SHIRT WILT

Pin It on Pinterest

Share This