de goudse businessclub

lustrumfeest 15 jaar

zaterdag 21 mei 2022 van 20:00 uur t/m 00:30 uur

SHINE GBC SHINE!

Het wordt een fantastische avond! Onder de glazen koepel van Gouds Glas de voetjes van de vloer. De wijnbar van Gouds Glas bouwen we om tot een echte cocktailbar, met onder andere Gin-Tonics en andere heerlijke Cocktails vers bereid. 

Op de vide kan je een gokje wagen voor het goede doel, in het speciaal voor ons ingerichte casino.

De avond wordt muzikaal vormgegeven door een lid van de vereniging namelijk Superfuif! En special guest van de avond is de koning van het mixen: CHRIS DELUXE!  Bekend van onder andere SLAM:

https://youtu.be/USrx5zbilSo
en Radio 538: De zomer begint goed met Chris Deluxe’s Zomermix! ☀️🔊 | Radio 538

Een cartoon laten tekenen, of gewoon een goed gesprek? Alles is mogelijk deze avond. Ook je partner is deze avond van harte welkom. Vanaf 20:00 uur gaan de deuren open.
Ticketprijzen zijn € 50,- exclusief btw, Inclusief alle Consumpties!

 

 Koop nu snel je entreebewijs. 

Ben je al lid van de Goudse Business Club? Houd dan je mailbox goed in de gaten (ook je spambox) daarin vind je komende week tickets met een gereduceerd speciaal tarief  voor de leden. Uiteraard zijn de reeds gekochte tickets van het wegens corona afgelaste feest nog geldig.

Ben je nog geen lid van de Goudse Business Club en wil je hier graag bij zijn, netwerken met ondernemers en een fantastisch feest bouwen?

Klik dan snel op onderstaande link: Ja, ik wil naar het GBC lustrumfeest!!!
€ 50, excl btw per ticket (inclusief consumpties).

Als je besluit lid te worden voor 21 Mei kan je tickets bestellen met het gereduceerde tarief, neem daarvoor contact op met Gerben Roskam!

Tot ziens op 21 mei in Gouds Glas!

Pin It on Pinterest

Share This